Ihoppack och tjejmys.

Oj vilken intensiv dag det blev igår! Vi vaknade upp och visste inte riktigt vad som skulle ske, det pratades om utreseförbud från Rayong och till Bangkok. Vi visste helt plötsligt inte hur vi skulle tänka? Stanna i Ban Phe och ta taxi till flyget på lördag eller ta taxi så fort som möjligt till Bbk? För att förbereda oss så tog vi tag i packningen. Allt för att vara beredd på att lämna stället fort. 
 
Alla våra blommor körde vi till Rung och Bernt!
 Sedan blev sarängen full med saker som vi ställde in på skolan. 
 På em kom Stina och Johan förbi Pinery och badade en stund. Vi delade på en flaska Prosecco, som älskade Hans sparat sedan han kom, och konstaterade att nu försöker vi andas och inte tänka för mkt på allt jobbigt.
 
Vid fem skjutsade jag Hans till Tdv där det hade ordnats med grillkväll. Jag och Stina kände båda två att vi ville vara själva och inte ha en massa folk runt omkring oss. Vi for hem till Pinery och delade på ytterligare en flaska Prosecco, som Johan inhandlat under em åt oss. Alltså vi har verkligen två fantastiska män. 
 Satt på altan och surrade om livet och spelade musik ett par timmar. Jonas och Linnea kom hem under tiden för att ta sin taxi upp till Bbk. Det var en underlig känsla att säga hejdå. De skulle ju stanna ända till maj, vi skulle åka först! Märktes att taxichauffören hade nya direktiv, han delade ut munskydd och sprayade alla innan de klev in i taxin.
 
Efter att de åkt for vi ner till Grisen för att äta middag. Döm om vår förvåning när vi såg att ALLT var stängt redan 19.20. Vi beslöt oss för att kolla om Two Dow hade öppet? Japp det var öppet så maten intogs där. Efter en stund anslöt även våra män och Noah.
 
Kvällen avslutade jag och Hans på en halvtom altan och med samtal från Sverige. Igår pratade jag både med Fanny och Fia och min hemlängtan slog verkligen till!
 
Idag har vi bryggt kaffe på lite annorlunda vis då vår bryggare är på skolan. Man tager vad man haver, blev helt ok. 
 
Pop kan Mai ♥️
#1 - - Fia:

Kom hem!!! Nu längtar vi ihjäl oss! ❤

Svar: Vi kommer!!! Längtar oxå massor nu♥️♥️
thessresa.blogg.se