Helg med roligheter!

Så har ännu en helg passerat! Nu närmar sig min avfärd med stormsteg vilket jag har kluvna känslor inför. Jag vet hur tufft det kommer bli första månaden utan Hans, min familj och mina vänner. Samtidigt ser jag fram emot att träffa alla i min stora "thaifamilj" igen❤️. 
Fredagskvällen var lugn, jag och Hans åt en god middag, spelade skipbo och hejade på Astrid i Idol. Ska bli så spännande att följa hennes resa, hon är en fantastisk tjej som är så värd detta! 
(null)

I lördags morse var vi hembjudna på frukost hos min "syrra" Susanne och hennes Nisse. Det bjöds på plättar, köttbullar, ägg, smoothies, gott bröd och frukt. Så himla gott, vi var fyllda både i magen och själen då vi rullade hemåt . 
(null)

På em kom min bros Thomas och hans Maria och kusin Suzzie och maken Micke. Vi drack bubbel, åt god mat, hade roliga och allvarliga samtal, skrattade och fröjdade oss ända till halv tre😀. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag fick även en sådan fin avresepresent som ska få mig att minnas Sverige. Kommer användas flitigt😀
(null)

(null)

Idag har vi efter långfrukost med doobido så har vi öst på i badrummet! Så kul! Det är som att bygga med lego. Har vi tur kan vi få hit rörmokaren i veckan. 
(null)

I fredag kom mitt visum och mitt körkort!! Härligt. 
Puss o kram