Hemgång!!

Dagen har förflutit i ett rasande tempo! Den började i stilla ro med bok ock kaffe på uteplatsen, precis som alla dagar. Sedan bar det av mot skolan. Åkte med Emma och barnen på deras fullastade saräng!! Vi körde verkligen thaistyle!! Till och med thailändarna log åt oss😂
(null)

(null)

På skolan var det full rulle med att stuva ut allt från alla klassrum och umgås sista dagen med alla elever. Då eleverna var klara med sina planeringar fick de använda tiden till att göra sådant de var nyfikna på! Det blev film om Axel Oxenstierna, mattespel på Skolplus o elevspel, Geografens testament, film om människokroppen mm. 
Kl. 13 hade vi bjudit in föräldrarna till skolan för lite avslutningsmingel. Eleverna ville köra musikquizz och jag och Emma var inte sena att haka på. Vi bjöd på frukt och avslutningsvis fick föräldrar skriva ner deras tankar om skolan. Blev en supermysig stund. 
(null)

(null)

Efter skolan åkte vi till stranden för ett sista strandhäng och AW. 
Konstig känsla att låsa igen skolan. Emma och jag var först på plats i oktober och nu var vi sist att lämna stället❤️
(null)


Detta kommer jag sakna, att sitta på stranden med sand mellan tårna, surra om allt mellan himmel och jord, salta bad och massor med skratt. 


(null)

(null)

(null)


(null)

Halv 7 kom taxin och hämtade upp mig. Det blev ett gråtande avsked, gör så ont att lämna dem man delat så mycket med och som man kommit så nära! Tack alla som gjorde min sista eftermiddag i Ban Phe till ytterligare ett minne att bevara❤️

Efter tre timmar i taxi sitter jag nu på flygplatsen  och vill bara gå ombord!! Det var inte igår man hade strumpbyxor och täckta skor🤣 märklig känsla! 
(null)



Nästa gång jag skriver befinner jag mig på svensk mark och i en annan tidzon. 

Kram