Tårar och avsked!

Igår var dagen kommen då våra fina skulle ta taxin upp till Bangkok för shoppning och hemresa till Sverige idag. Jag avskyr verkligen avsked, har så svårt och vet knappt hur jag ska hantera det. Trots att jag vet att vi ses igen så känns det som mitt hjärta ska slitas ute kroppen och någon trampar på det. Och det blir bara värre och värre med åren. Men jag är så innerligt lycklig och tacksam för tiden vi fick tillsammans här, att få visa dem mitt /vårt liv här, att dela vår vardag och helg, att låta dem träffa våra kära vänner här har betytt så mycket.
Nu finns det superbilliga resor ner hit, runt 4 tusen.!!! Så är någon sugen att besöka oss så finns boende här och givetvis ingår massor av glada skratt och bad. Byt ut mörka januari /februari mot ljus, sol och värme 😍.
Efter att taxin lämnat Ban Phe samlade jag mig en stund sedan for vi iväg och lämnade in tvätt. Vi hade bokat städning till kl 10. Det var bara en dryg vecka sedan vi hade städning men jösses det var behövligt nu, det blir så mkt mer sand och skräp inne då man är fem i huset mot när jag var ensam. Vi lämnade oxå ifrån oss sarängen, kändes faktiskt lite tråkigt, den har vart bra att ha. Men samtidigt är den ju inte så smidig som en mc. Vi tillbringade dagen på Tree tree beache med Elisabeth och Eskil. Vågorna gick skyhöga, svårt att både ta sig i och upp. Dessa vågor kan vara en följd av en storm utanför Filippinerna.
Vi pratade om hur starkt vattnet är, hur lätt det är att bara fara iväg och att inte hitta upp igen. Det var nästan bara vuxna som badade och de barn som var i bars i någon vuxens famn. Tyvärr läste jag senare på dagen att en kambodjansk flick hittats drunknad i vårt närområde! Så tragiskt och fruktansvärt. Tänker på hennes anhöriga. Eftermiddagen och kvällen blev lugn, vi chillade, läste, köpte hämtmat och såg två avsnitt av Vår tid är nu. Vi provade saffransosten som Nettan skickat, så gott på pepparkaka.
Kl 22 orkade inte mina ögon vara öppna längre, därför är jag vaken NU, kl 04.50. Blir en lång dag idag!! Undra om jag ska smyga in och väcka Hans?? Puss och kram