Bangkok del 1.

Vilken konstig känsla det var igår! Jag skulle åka till Bangkok med vännerna Stina och Johan över helgen! Bangkok är ju inte som vilken stad som helst🤣😀. Men nu lever jag ju här och en weekendresa gör man ju lite då och då. 
Kl 14.30 satt vi alla i taxin som skulle ta oss till storstan. Stina hade gjort varsin liten goodiebag med pepparkakor, skumtomtar och gelehjärtan. Så gulligt och omtänksamt av henne❤️. 
(null)

Vi var framme vid hotellet runt halv åtta, det var världens bilköer in i stan. Satt mer eller mindre stilla långa stunder. När vi rullade in på gatan där hotellet låg kände jag så smått igen mig? Mkt riktigt, det var ett hotell som jag och Hans bott på för ca 10 år sedan. Vid incheckningen så blev det strul, jag hade glömt passet hemma!! Typiskt mig🤣 men hon godtog mitt körkort som legitimation. Var lite orolig att behöva sova på gatan eller ta en taxi hem igen. Johan han stod lugnt bredvid och hann till och med ta ett kort! Tack för det😀
(null)

Vi slängde in våra väskor på rummen och sedan gick vi raka vägen ut för att äta. Vi var alla låga på energi så det blev restaurangen direkt utanför hotellet. Johan och Noah gick en sväng på Kohsan road med jag och Stona satt kvar och surra. Kl23.30 blev vi mer eller mindre utslängda😀. 
(null)

(null)


(null)


Jag hade sett fram emot att sova i en skön lyxig hotellsäng, men det var en hårdare säng än hemma. Men men vad gör det när man får umgås med vänner❤️. 
Nu blir det en sväng till MBK och förhoppningsvis lite shopping. 


Pop kan mai