Tack!!

Så hör glad blir jag för alla som tar sig tid att lämna kommentarer! 
(null)
Det betyder så oerhört mycket att få uppmuntrande och peppande ord! Var inget helt lätt beslut att göra detta äventyr en gång till! Men jag och Hans kom till slut fram till att det var nu eller aldrig så nu kör vi! 

Igår var det halloween. Thailändarna firar inte denna dag menmånga svenskar har börjat göra det, även de som är här i Thailand. Så på kvällen var det halloween på Tdv tillsammans med elever och föräldrar från skolan. Så gott som alla barn hade klätt ut sig, och sedan gick det på vandring mellan alla husen. Mycket godis blev det. 
(null)

(null)


Till middag åt jag en " fried rice kung " så så gott!
(null)

Vid kl 21 rundade Ida och jag av och begav oss hemåt. Väl hemma så hade Paul kommit hem igen( har vart på Koh Chang) . Vi stod ute och surrade en stund. Jag avslutar med att säga:
- Skönt att du är hemma igen! 
Det visade sig bära frukt, fem minuter senare hade min sovrumsdörr gått i baklås!!! Vad skulle jag göra? Försökte låsa upp med nycklar som finns i huset. Men jag är inte den första som gör denna tabbe för låset var söndervridet! Fick helt enkelt springa över till Paul, som precis släckt, och be honom om hjälp😱. Paul är så häftig, han plockade på sig lite verktyg och följde med mig över. Efter tio minuter så var dörren öppen igen! 
(null)

(null)

 
Pop kan mai!