Glädje!

Så här lång borta från allt man tar för givet hemma i sin vardag så är det lätt att småsaker blir jättestora! Jag är ju en väldigt emotionell person vanligtvis men här, långt hemifrån nära och kära och all trygghet så blir man än mer känslosam! Det är lite så att man har känslorna lite utanpå! Är någon snäll mot en så bubblar det liksom över, gråter för ingenting. 
Idag kom en elev till mig med en present. Hans mamma, som jag lärt känna genom Marie, hade skickat med en kartong pepparkakor till mig❤️. Vilken fantastiskt fin gest, vi pratade om pepparkakor igår på messenger, jag och hans mamma. Jag blev så rörd att jag fällde en tår, stackars E som inte vet att jag gråter så lätt när jag blir rörd. 
(null)

Man träffar så många fina människor att det ibland är så man får nypa sig i armen. 

I tisdagskväll var jag och Paul hembjuden till vår granne Jen på grillbuffe. Supertrevligt, jag åt krabba för första gången Och det var nog sista😂 . Mycket annat gott bjöds det på! 
(null)

(null)

(null)

(null)

I går onsdag for vi in till Rayong och ett shoppingcenter! Vi var nio vuxna och sex barn. Blev inte så mycket shoppat, en flaska rött, en big Chang, sex fina skrivhäften, ficklampa, storpack iskaffe och klistermärken. Men, åt pommes för första gången sedan jag kom hit. Var jättesugen på det, men när jag väl fick in det var det inte alls så särskilt gott☺️ konstigt! 

Nej nu blir det bok och sedan sova. I morgon får jag en till ny elev. Och nu är det en dag närmare till H kommer!!

Puss kram alla fina