Kultur och shopping.

Idag var skolan till ett närliggande tempel på studiebesök. I går jobbade vi i skolan med buddhismen och om att vara munk. Sedan gick vi idag till templet i samlad trupp, 42 elever. 
 
 
Vi fick en guidad rundtur av en engelsktalande munk. Inne i området lever 30 munkar tillsammans. De börjar varje dag runt kl:05.00 med meditation och sedan städar de. Efter städningen ger dig sig ut på sin runda i byn för att samla in mat. Mellan 12 - 18 mediterar de och just denna munk som vi träffade la sig först runt 00.00. 
 
 
 
 
Vi fick lära oss om buddhismen grundtankar och lite om hur man är en god buddhist. Vi avslutade rundturen i kapellet där vi överlämnade en gåva från skolan samt blev välsignade. 
 
 
 
 
Vid så gott som alla tempel ligger det thailändska skolor, även här. Denna passerade vi när vi gick tillbaks till vår skola. Tyvärr hade eleverna lektion, men vi hörde eleverna. 
 
 
 
 
Efter skolan kom Hans och hämtade upp mig och Ida. Vi hade bestämt oss för en tur in till Rayong och nattmarknaden. Jag var ute efter ett par riktiga träningsskor. Ida skulle ha tag på en ryggsäck till Sam och sedan skulle vi hitta något till morgondagens AW som har tema huvudbeklädnad. Vi hittade ALLT och lite till. Bild kommer i morgon😀. 
 
 
 
 
Nu blir det skriva veckobrev och sedan ska vi nog se en film. 
 
I morgon är det wan suck! Känns gött❤️
 
Pop kan mai
 
 
 
#1 - - MONICA_RAMZEL:

Intressant besök idag.

Svar: Ja verkligen superintressant!
thessresa.blogg.se

#2 - - Johan:

Kul med särskrivning, fick inte ihop din sista mening först ;)

Svar: Hoppsan!! Ibland går det lite fort 😀
thessresa.blogg.se

#3 - - Miriam :

Låter spännande, väntar på morgondagens bilder 😊