Ingen vanlig onsdag!

Livet här nere rullar på, dagarna fylls med arbete, bad, middagar, gym, vänner.... Ja listan kan göras lång. Dagarna är relativt lika och skiljer sig inte så mkt åt. Men igår var det lite annat. Efter jobbet kom Hans och hämtade upp mig OCH Lilo. Vi skulle nämligen fira Lilo med att gå på favoritcafeet. Lilo fyllde sex i november och fick detta av oss i present.
Lilo vald till vår glädje Bite n bike. Det är första gången jag är dit på dessa tre månader. Lilo och vi hade en mysig fikastund, Hans och Lilo hann även med att leka lite😀.
Efter att våra magar var mätta tog vi oss ner till havet för att bada och leka lite i vågorna. Vi badade i börja av Suan son och konstaterade att det var massor med skräp på stranden men havsbotten var så mjuk och skön. När vi var helt saltdränkta for vi hem och spelade kort med Lilo. Vi hade en toppenmysig eftermiddag, barn är så härliga, alla energidepåer fylls på♥️. Framåt halv sex rullade vi hem mot Rung och Bernt för APT. Bernt är en lärare som brukar gå in och vicka på skolan och hans gulliga fru är dagmamma åt Pim. Denna kväll var de gulliga och öppnade upp sitt hem för oss, vi avslutade kvällen med att Rung lärde oss laga två Thai rätter och vi åt tillsammans.
Rätterna som tillagades var Som tam- pspayasallad och Lab gai. Som tam är en av mina favoriträtter här så den var extra kul att lära sig. Självklart satt vi på golvet när maten tillagades, till Rungs stora förvåning😀.
Så mysigt att sedan sitta tillsammans och njuta av maten.
Framåt 21 rullade vi alla hem mot Pinery. Vi som jobbar just nu bor faktiskt alla i Pinery någon vecka till. Ha en fin dag alla vänner♥️
#1 - - Glad pappa:

Lilo kom hem igår helt överlycklig! Tack snälla T&H för er "present" detta kommer Lilo komma ihåg länge.


Svar: Så underbart att få låna era barn och skämma bort dem. Det är win win♥️
thessresa.blogg.se

#2 - - MONICA_RAMZELL:

Så roligt att gratta barn.
Dom blir så glada och minns
det länge. Mycket gott ni festa
på.

Svar: Så är det verkligen. Hoppas allt är bra hemma ♥️
thessresa.blogg.se

#3 - - Glad mamma:

Fantastiska Therese och Hans! Ni kommer alltid finnas i allas våra hjärtan- den platsen tog ni snabbt<3

Svar: ❤️
thessresa.blogg.se

#4 - - Veiken:

En toppendag helt enkelt! Såå mysigt!

Svar: Verkligen så mysigt!
thessresa.blogg.se

#5 - - Veiken:

En toppendag helt enkelt för alla som var med! 🥰

Svar: ❤️
thessresa.blogg.se