Stranden och marknad#efter jobbet.

Ni som känner mig väl vet att jag älskar mitt jobb och att jag vill ha koll på läget. Så de första två jobbdagarna har jag varit kvar på skolan till halv fem men idag hade jag bestämt mig för att åka hem senast halv tre!! Och det gjorde jag. Hem och svidande om för att sedan åka ner till stranden och sola och bada. Så härligt att ligga där och lyssna på vattnets sorl och känna värmen!! Detta är som balsam för själen och så energipåfyllande. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Efter stranden blev det en sväng till den lokala marknaden. Inhandlade ett par fotovänliga skor då min häl trilskas. Jag vill få ordning på hälen så jag kan börja röra på mig ordentligt!! Annars var det mest mat på marknaden, jag köpte med mig lite färsk ananas hem. Tröttnar nog aldrig på färsk ananas. 
(null)

(null)

(null)

Har ju nämnt att jag kör mc hör i Thailand. Tidigare har alltid H kört, jag har varit för rädd av mig! Igår gjorde jag dock något galet. For in till Ban Phe och skulle handla ngt fint till uteplatsen. Åkte genom gamla stan och när jag skulle åka tillbaka körde jag samma väg. Efter en stund upptäckte jag att jag Bogg körde mot enkelriktat!!! Tur det inte kom någon polis🏍. Men jag fick med mig en fin orkidé hem och på kvällen åt jag take away från restaurangen på området. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Nog för denna gång !
Puss o kram